Добавени продукта
Общо:
Доставки и плащане

Доставка и плащане

ОНЛАЙН МАГАЗИН EPIKFASHION РАБОТИ СЪС СКЛЮЧЕН ДОГОВОР С КУРИЕРСКА ФИРМА ЕКОНТ ЕКСПРЕС И ВСИЧКИ КЛИЕНТИ НА МАГАЗИНА ПОЛЗВАТ 20% НАМАЛЕНИЕ ПРИ ДОСТАВКАТА. ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ Е НА ЦЕНА ОКОЛО 3.80ЛВ.-4,40ЛВ.

Закупените стоки от онлайн магазина за МЪЖКИ И ДАМСКИ КОЖЕНИ ЧАНТИ, ПОРТФЕЙЛИ И ПОРТМОНЕТА СЕ ДОСТАВЯТ от куриерска фирмa Еконт Експрес на адреса, който е попълнен от кУпувача при изпращането на заявката.

Стоките закупени от онлайн магазина EPIKFASHION.EU се доставят на посочения адрес и транспортните разходи се заплащат от клиента, като сумата зависи от теглото и стойността на наложения платеж.

При изпращане на закупени стоки от онлайн магазина до офис на фирма Еконт Експрес, клиентът заплаща между 15% и 20 % по-ниска цена за доставка.
Куриерската фирма, с която работи EPIK FASHION собственик на онлайн магазина разполага на своя сайт с електронен калкулатор, с които може да бъде пресметната точната цена за доставка.

Доставката се извършва в срок от 24ч. до 48ч. часа след извършване и потвърждаване на поръчката, с изключение на празничните и почивни дни.  Заявки приети след 16.00ч., се обработват на другия ден!

Публикуваните ДАМСКИ И МЪЖКИ ЧАНТИ, ПОРТФЕЙЛИ И ПОРТМОНЕТА и др. са налични на склад и могат да бъдат поръчани. Стоки, които нямат наличност наш оператор ги сваля от публикация докато не бъдат доставени отново.

Разходите по доставката се поемат от клиента.
За информация: Цената на обикновена доставка до офис на Еконт е на стойност между 3.50лв. и 3.90лв., а цената на доставката до избран от Вас адрес е на стойност приблизително 5-8лв.

Клиентите на онлайн магазина могат да заплатят закупените продукти чрез наложен платеж /заплащане след получаване на закупените стоки/

На всички наши клиенти пожелаваме ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ от онлайн магазина за ДАМСКИ И МЪЖКИ КОЖЕНИ ЧАНТИ, ПОРТФЕЙЛИ И ПОРТМОНЕТА Epikfashion.eu!